MP-træf 2006 

   

[ MP-træf øst 2006 ]

MP-træf (campingtræf) 2006 afholdes på  Gammelbro camping ved Årøsund nær Haderslev den 18...20. august 2006.
Dette er det 25. jubilarstævne, så det bliver helt noget ganske særligt.

Susanne & Ole Olsen (SG-67) kan nu orientere jer om, at det 25. MP-Campingtræf afvikles i weekenden den 18. - 20. august 2006, på Gammelbro Camping, ved Årøsund nær Haderslev. 

Gammelbro Camping er en rolig og attraktiv campingplads. De har aktiviteter for både små og store, og beliggenheden ud til Lillebælt giver mulighed for bl.a. at fiske, dykke, surfe og bade, men man kan også bade i det indendørs vandland. Gammelbro Camping er 3-stjernet med plads til telte, campingvogne og autocampere. De har 900 campingenheder, 34 hytter og 3 ferielejligheder.

Se pladsen hjemmeside www.gammelbro.dk

Susanne & Ole har allerede reserveret nogle pladser og campinghytter, samt et fælleshus, således at man kan markerer jubilæet med stil. 
Såfremt I ønsker at deltage i arrangementet skal I altså henvende jer til Susanne & Ole, tlf. 7442-5814, hvorefter de sørger for at der sker tildeling af det I ønsker.
Campingpladsen har bedt om at der gives endelig besked senest den 1. juni 2006.


Der er naturligvis mulighed for at deltage efter eget temperament, men lørdag vil traditionen tro være den festlige dag, det altid har været. Der planlægges fælles morgenmad, udflugtsmuligheder og fælles frokost på campingpladsen. Om eftermiddagen vil de oly-MP-iske lege blive afviklet, til stor underholdning for alle. Som aftensmad anrettes i fælleshuset en stor Jubilæumsbuffet med Ta' selv bord, herunder fri (salat) bar, således at man denne gang ikke skal stå og kokkerere selv. Prisen for dette er ca.100,- kr. pr. deltager. Drikkevarer skal medbringes.
Hvis man som "ikke campist" ønsker at deltage i lørdagens arrangement med fælles-spisning, skal tilmelding ske til Susanne & Ole senest den 10. august 2006.

Susanne & Ole ser frem til nogle festlige jubilæumsdage på Gammelbro Camping, til MP-Campingtræf 2006. Husk tilmelding i god tid.


Til toppen af siden

MP-træf øst 2006

 

Til toppen af siden