MP-træf 2014 

    Denne side er sidst opdateret

MP-træf (campingtræf) 2014 afholdes på Galsklint Camping ved Middelfart den 15...17. august 2014.

Tina og Ole fra Fyn har få det ærefulde job at stå for dette års Campingtræf.

Det er i år den 33. gang at man afvikler MP-Campingtræf, og det er nu fastlagt til weekenden den 15. - 17. august 2014.
I år er det Tina & Ole Olsen (SG-67), der står for arrangementet, og vi har besluttet at det bliver ved Galsklint Camping i Middelfart. Pladsen har en fin beliggenhed i forhold til Middelfart samt Lillebælt, og der er reserveret et område hvor vi kan være samlet, uanset om man foretrækker campingvogn eller hytte.
Der er naturligvis mulighed for at deltage efter eget temperament, men lørdag vil traditionen tro være den festlige dag, det altid har været. Der planlægges fælles morgenmad, udflugtsmuligheder og fælles frokost på campingpladsen. Om eftermiddagen vil de "Oly-MP-iske lege" blive afviklet, til stor underholdning for alle. Som aftensmad forventer vi at der kan anrettes en stor buffet med Ta' selv bord, herunder fri (salat) bar, således at man denne gang ikke skal stå og kokkerere selv. Prisen for dette er ca. 120,- kr. pr. deltager. Drikkevarer skal selv medbringes. MP-Borgmesterkæden forventes at være med til arrangementet. Hvis man som "ikke campist" ønsker at deltage i lørdagens arrangement med lege og fælles-spisning, skal tilmelding ske til Tina & Ole senest den 10. august 2014. Vi håber der er mange MPĀ“ere og deres familier, der vil gribe denne mulighed for at mødes på tværs af alle aldre.

For priser m.v. på personer / campingvogne / hytter o.l. skal vi anbefale at I besøger hjemmesiden: www.galsklint.dk eller kontakter Annette, Galsklint Camping, Galsklintvej 11, 5500 Middelfart, Mail: mail@galsklint.dk Tlf.: +45 6441-2059, Fax.: +45 6441-8159.

Husk at I nævne når I booker, at I er sammen med MP.

Venlig hilsen

Tina & Ole Olsen
Fredensvej 4
5500 Middelfart

Mail: ole@olsen.mail.dk
Tlf. 6080-2869

Til toppen af siden