MP-træf 2016 

    Denne side er sidst opdateret

MP-campingtræf nr. 35 afholdes i år på Humlum Fiskerleje & Camping i Humlum ved Struer den 12...14. august 2016

Humlum campingplads ligger ved ved vandet med udsigt til Venø. Struer er 10 min væk, hvis man er i bil.

Humlum camping

Vores campingplads ligger lige ned til vandet, her kan du i den grad opleve camping ved vandet. På campingpladsen har vi Humlum havn, også kaldet Humlum Fiskerleje, her kan du opleve idyllisk fiskerleje stemning, sætte din egen båd i vandet, eller blot gå en tur og nyde stemningen. Du kan også sejle til Humlum Camping.
Fra campingpladsen er der 100 m. til uforstyrret fiskeplads, mange af vores campister fisker her. Vi har også faciliteter til at rengøre fisk.
Vores hunde ø tilbyder masser af plads din hund kan boltre sig på, uden at du behøver at være bekymret for at forstyrre de andre gæster på pladsen.
Stranden er meget børnevenlig, og Limfjordens vand er lunt og mildt at bade i.
I forlængelse af campingpladsen ligger et stort Natura 2000 område, vi anbefaler gåturen dertil. Her kan du møde mange slags fugle, ræv, hare og måske et af vores rådyr.
Campingpladsens areal er 200.000 m2 eller 40 tdr. land, så vore gæster har god albueplads. Campingpladsen er godkendt til 240 campingenheder.
Der er servicebygning med butik og information. Desuden er der indrettet toiletter og bad, familierum, hunde vask, børne afd. og tvstue.

Adresse:
Humlum Camping
Bredalsvigvej 5
7600 Struer

TILMELDING

Kontaktinformation:
Campingpladsen tlf. 9786-1304
ferie@humlumcamping.dk
www.humlumcamping.dk

Venlig hilsen årets arrangører
Nora og Finn Lykke Svendsen (KP-77)
Tlf. 9742-6182
Mail: norfin@mail.dk

Til toppen af siden